Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hopp


Vårsol

Kanske finns något
bortom alla mörka moln
när vårsol kommer




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-03-08 12:37



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ja, vad vet man om framtiden.
Din haiku ger hopp.
2021-03-10

  stormengudrun VIP
Den var hoppfull - hoppet räcker långt:-)
2021-03-09

  wiria77
efter regn
storm
rusk
kommer ljusare
tider
bra rader
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP