Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk i ett sjukt samhälle

Så där står jag
med pulverdieten i ena handen
och hämtpizzan i den andra

Full av kväljande dubbelmoral.
som långsamt kväver mig

Kroppshatet i ena vågskålen
och acceptansen i den andra
Oförmögen att hitta nån sorts balans

Jag äter visserligen ”kakan”
men nyper mig samtidigt i fettvalken
Tillfredsställelse och skam i samma tugga

Där står jag
Stilla, fast jag kämpat mig framåt
Sjuk i ett sjukt samhälle
Besviken över att jag inte kommit längre

@mittinreväsen




Fri vers (Fri form) av Mitt inre väsen
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-12 19:11



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja, mellan motsatserna lever vi, det har blivit en vana. Gasa & bromsa samtidigt.
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Mitt inre väsen
Mitt inre väsen