Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brödraskap



Svartvita bröder

Till förväxling lika

Alltid i närheten
av varandra

Spejande åt samma håll
från sin plats på balkongen

Likt omvända
spegelbilder

Ut mot skogen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-13 10:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När jag fått nog
springer jag till närmsta skog
där får jag ro
och kan idka min tro
2021-03-14

    Lena Staaf VIP
Skator?
2021-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP