Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilse


Dit du inte vill

Det finns en stig
som leder dig bort
om du inte är försiktig
kan du komma till fel port

Gå inte in genom den dörren
för den leder dig dit du inte vill
om du går in där är du för sen
och då är det lätt att bli rådvill

men det finns alltid en utväg
för den som medger sina fel
du måste finna din reträttväg
så kan allt bli bra för din del






Bunden vers (Rim) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-13 19:04



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det där kan jag hålla med om men jag tror vi menar helt olika saker när vi tänker på rätt och fel väg.
2021-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP