Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tranorna kommer!

Jag satte mig ner
för att skriva en dikt.
Men så hörde jag
tranorna komma.

Dikterna få vänta
nu måste jag
välkomna våren.

Lena mars 2021




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-14 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP