Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörkning


S-ministrar

S-ministrar talar
hellre om vad sd-folk säger
än sitt arbete
inom departementen
försöker dölja problem




Bunden vers (Tanka) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-14 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP