Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidig holkspan


Talgoxe

Talgoxens holkspan
möjligen för tidigt än
smutsig snöhög kvar




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-14 14:44



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin fågelspaning!
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP