Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen

Undrar om du vet

Hur du vuxit fast i mig

Min älskade ros




Bunden vers (Haiku) av Nallebjornen
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-07-21 21:05



Bookmark and Share


  hallonbåt
Får en mycket vacker bild av den här!
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Nallebjornen