Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRIHETLIGHET

Frihetlighet

är det värsta jag vet

Den är ett gissel

som ställer till förtret

Syndikalism

och även anarkism

är löss uti fanan

och ultraliberalism

 

Fanan ska skakas

så lössen ramlar ut

Ohyrans välde 

ska få ett snöpligt slut

Frihetlighet

är det värsta jag vet

Bortskämda borgarbarn

som saknar bärighet

 

LARZ GUSTAFSSON 15/3 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-03-15 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP