Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag rimmar av lust och inte etikett, inte av plötsliga utbrott som av förstånd, om du 'anklagar' mig för att ha ett, kanske jag blir rent fruktansvärt kortsynt ond... Om jag har rätt att vara jag, har du per definiton 'fel' att vara du?


Irr i te rad




Ibland jag blir som irr i te rad
ett sådant äventyr till eskapad
'jag vill ha en sådan stridbar häst'
'jag vill framstå som just bäst'

någon verkar som börja tala lugnt
sedan skrika som såras av tungt
bärande på ett stort piano där
vådan av att bära, sig någon just lär




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-03-16 05:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP