Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orons klättervägg

Försvinner inuti.
Blundar.
Men stannar kvar.
Utan att lyssna inåt.
Blinkar.
Men sakta förbi.
Tvivlar och tvekar.
Ser.
Rädslornas stressade klor.
En annan.
Blick.
Gårdagens frost.
Släpp henne fri.
Flirten.
De återvänder.
Stränder utan hav.
Hav utan stränder.
Vitt möter blått.
Blått möter vitt.
Vi låter det vara så.
Men jag glömmer inte.
Känslan.
När du såg mig.
Och smekningen.
Den som aldrig.
Pulveriserats.
Till lugn.
Ögonblicket.
Då musslan öppnade sig.
För att berätta.
Om den dikt.
Aldrig skriven.
I lagun av oss själva.
Lagom.
Tills regnet.
Ovanför.
Lämnar.
Mig.






Fri vers av Black raven VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-16 17:03



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Snyggt, återhållen gråt, i moln som far förbi, lämnar plats för ett visst lugn. Känslorna nollade. För den här gången.
2021-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP