Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Osmakliga slödder! Svensk GAM-tidning men även "civilister".


GAMARNA

De sitter som gamar och väntar

på att kasta sig över sitt "as"

Ja, nu ska man frossa med ränta

Det blir ett gediget kalas

Man spanar på Harry och Meghan

Bianca Ingrosso också

Och sen spyr man ur sig sin galla

gröna av avund som få

 

LARZ GUSTAFSSON 17/3 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2021-03-17 14:56



Bookmark and Share


  wiria77
bra text
2021-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP