Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GRUSADE FÖRHOPPNINGAR

Jag har betalat för ännu ett år

Och nu är det vår, ja nu är det vår

Om du är tönt känns nog världen rätt svår

Tjofaderittan mambo!

 

LARZ GUSTAFSSON 17/3 2021

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2021-03-17 15:06



Bookmark and Share


  wiria77
vår
vår
underbart
2021-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP