Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NYANDLIGHET

Nyandlighet

Här vill jag

varna för det

Spyandlighet

Kräkmedelsprofet

New AIDS

är en pest

Och detta är min protest

Nyandlighet

Lämna Sverige

och dra till Tibet

 

LARZ GUSTAFSSON 18/3 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2021-03-18 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP