Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ENDAST SJÖRAPPORTEN FATTAS

 

KLOCKAN TICKAR
INVANT OCH TRYGGT
MITT I DEN VÄRLD
VI TILLSAMMANS BYGGT
MOTORLJUDET
HÖRS UTANFÖR
LUGNT OCH SKÖNT
TROTS ANNAT SOM STÖR

SJÖRAPPPORTEN
SAKNAR JAG DOCK
DEN KAN LÄGGA
PÅ ORON ETT LOCK
SAMMANTAGET
BLIR ALLT DET HÄR
VERKLIG TREVNAD
MIN ATMOSFÄR

LARZ GUSTAFSSON 19/3 2021

https://www.youtube.com/watch?v=SFmrxjBTk78

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2021-03-19 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP