Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duellanterna


En för alla
alla för en

De tre
musketörernas devis

Har åter blivit aktuell
på ett särskilt vis

Att fäktas storsint
för allas vår överlevnad

Med goda föresatser
stil och smak

Är numera
allas vår gemensamma
hederssak




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-20 08:06



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Klimatkampen? Men den är rätt brokig. Innehåller många stilar.
2021-03-21

  Kungskobran VIP
Smak och snille
de fick dille
i akademin
bar sig
åt som svin

2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP