Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårlikt


Tussilago

Kor o häst betar
Promenad i faggorna
hästhov på ängen




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-03-20 09:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, vårfint och välkomnande för oss som vill bort från vintern.
2021-03-25

  Gunnel Eriksson VIP
Lämpligt innehåll för en haiku.
Tredje raden med sin
dubbeltydighet bra.
2021-03-23

  Sparvögat VIP
Fina ord om vårens ankomst...
2021-03-22

  Monica Lindgren
Ja, vårintryck

Men lite kort. Kunde du inte skriva ner
lite fler intryck och göra någon reflexion i slutet?

monica
2021-03-22

  siv birgitta.a. VIP
jaså tycker du det , har du bott på landet som jag . hälsningar birgitta
2021-03-21

  siv birgitta.a. VIP
jaså tycker du det , har du bott på landet som jag . hälsningar birgitta
2021-03-21

    Lena Staaf VIP
Kul text!
2021-03-20

  kerstin skriver VIP
snyggt, fyndigt och vårigt <3
2021-03-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ha en trevlig vårdagjämning!
2021-03-20

  wiria77
så finurliga
fina rader
2021-03-20

  angela Täubert fd Jansson VIP
Härligt med lite humor i versen, "hästhov på ängen" är ju både tussilago och hästens hovar...Gillas : )
2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP