Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Happy Nowruz


Dolda historier och kanske livslektioner.

 

 

Freedom Sweden-evenemang

"Millenium marschen för frihet och sanning" är en protestmarsch mot coronrestriktioner och förväntas i cirka 40 länder, idag förväntas nya demonstrationer mot åtgärder som vidtas på grund av Corona pandemin. "

 

I Stockholm, ärligt talat måste du gå ut ändå, för nu är det 5 grader plus och det är på vårdagjämning   om du går tusen spottar på varandra i ryggen i ovannämnda en protestmarsch eller en och en i deras räkning och i din verksamhet på lämpligt avstånd, bör du välja…och tänka efter.

 

Själv börjar jag vår jamningen, genom att börja vårstädning   som den enda bönen och tacksamheten för att hygien är hälsans mor och religion.!

 

Under en hel vecka var jag involverad på FB i en populär domstol för Dr Flavia Grosan som i stället gratuleras för att ha blivit namngiven i försöken att rädda covid patienter med  clarithromycin utan att behöva sjukhusvistelser, bara med en schemalagd rekommendation med promenader och en avslappnad livsstil i förtrodde anklagades och hotades, utan att hon ha en enda patient som klagat på felbehandling, förutom en svartsjuk Dr. vilket hen gör enligt protokollet och inte enligt patientens historia, så biverkningarna skulle falla och sabotera de vacciner hen inte accepterar, naturligtvis efter den stora muta som Astra Zeneca är drabbade!

Vi lyckades organiseras på FB och hon fick 30 000 patienter bara på en dag från hela världen och tappade inte licensen som privat lungläkare i "Oradea"

Jag blev så glad att gick och pussade minna potatisodling igår kväll som nu är över 5 cm stora efter en vecka.

Trevlig helg. till er alla.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-20 11:03



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.facebook.com/vaccinuricitesteprospectele/videos/182271543496077

2021-03-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.fass.se/LIF/product?nplId=20151222000072

2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP