Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svammel. Ej klar.


Undernärd

Tio lökar till staten
Just dem
hade skonat min framtid

Jag hade kunnat förföra dig
vid utgången av livets slutskede
Öppnat den där grinden
Polerat vår väg

Indirekt illusionerar jag

Men det är någonting till mig
att kritisera

Någon familj är räddad
vid utgången
som jag ser framför mig i ett odlingsland

Om en kastrull kan likna en blodröd sol
Är jag undernärd
Din kärlek




Prosa av JARNSAXA VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-22 19:12



Bookmark and Share


  JARNSAXA VIP
Tack ULJO. Det finns alltid ett svammel i våra huvuden. Sökandet efter belöning och symmetri, de rätta orden för rätt syften. Trevligt att du läser. Jag kan nog få.den lite mer stilig och korrekt. Just nu ett stoff hyllat Tranströmer i slutet.
2021-03-23

  ULJO
Inte alls något svammel. Poesi och inget annat.
2021-03-23
  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP