Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De perfekta

Brännmaneternas djup kyss.
Havets vågor ser på.
Medan de älskade en gång och aldrig mer.
Vitsippor vilar mot huden.
Doften av det som en gång varit.
Blickar ut över passionerat regn.
Det som fångar min uppmärksamhet.
Inte ens blåmusslorna vet.
Men om du stannar en stund.
Ja, en mindre evighet.
Ska du se att det som försvinner.
Sakta omfamnas.
Läser min egen text.
I jakten på de perfekta formuleringarna.
Som att binda den finaste midsommarkrans.
Med de vackraste ängsblommor.
Brev med krackelerade drömmar.
Drömmar med krackelerat brev.
Innehållslöst.
Tömd på ord.
Du finner din inre gudinna.
Bland havets skatter.
Något fundersam.
Över vad, när och varför.
Men varför grubbla.
När solnedgången desto mer lockande.
Att titta på.
Medan andra sover.
Men ändå.
Andas.
Samma andetag.
Som vi.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-22 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP