Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Karantän


Isolering

Skönlitteratur
matlagning, TV och dikter
diskussion om
Sveriges tillstånd i nöd
Ej umgänge och resor




Bunden vers (Tanka) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-23 13:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En bra sammanfattning om livet just nu. I Sverige. Gäller mig också.
2021-03-25

  Niliboy
Nej, vi får ta det lugnt ett tag!
2021-03-25

  wiria77
igenkänning
i dina rader
fint fångat

2021-03-24

    Lena Staaf VIP
Igenkänning! Påfrestande men det finns de som har det värre.
2021-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP