Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som du kanske vet, placerar du gärna, om ibland som per autopilot, undermedvetet eller mera reflexmässigt, vare sig du vidare skänkt företeelsen en tanke, känsla eller (I kattegorierna a, b och C)


En sport jag gärna 'omfamnar' mentalt





Det finns människor som bara älskar
att se på företeelser, mest för att sedan avgöra
om de platsar in i kategori A, B eller C.

A, Står för företeelser och människor,
en själv gärna 'ser igen'. Du vet nog bäst,
de där som 'tål en upprepning'.

B. Står för företeelser och människor,
en själv bara kanske 'ser igen'.
Ungefär som att resa till, genom eller förbi
Örebro, Arboga eller Skutskär.

c står för företeelser och människor,
en själv gärna 'aldrig ser igen'.
Någonsin. Men skulle 'oturen vara framme...
så må det vara hänt, var går en björn bäst i ide?'




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-04-04 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP