Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Narcissist

 

En människa!

Är

Lurig!

 

I sitt liv

I sin kärlek

I sin dröm

 

En människa!

Är

Lurig!

 

Som döljer sitt sanna ansikte

Som spelar Pokerface

Som lever för sitt ego

 

En människa!

Är

Lurig!

 

Som tar mer än ger bort

Som på sig alltid tänker gott

Som alltid vinner stort

 

Luriga men inte alla människor 

Sitt Ego narcissist

Egot är starkare än en människas själ

 

Narcissist är all vänskap hos en människa

Narcissist är allt behov hos en människa

Och makthavare som satan




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2021-03-24 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP