Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattssvarta påfåglar

Hennes namn Drömskymningsdagg.
Vila du näckrosfrö.
Vi ses vid vindens sjö.
Om inte annat så känn smekning
av det underbara månsken.
Flanerar vid allé av gyllene palmer.
Vid deras stam du står lutad.
Du ler.
Bedårande vitsippor av sterlingsilver.
Och vad annat än den pudervita sommarsnö.
Lämnar våta spår av midnatt.
Bakom mig.
Kärlekens röda lava.
Ännu ett leende.
Denna gång.
Mot mig.
Jag smälter.
Till tonerna av morgondagen.
Nynnar med.
Och tror jag är en del.
Av de gredelina liljekonvaljernas dröm.
Om än för en stund.
Flortunn doft av oss sveper förbi.
Jag följer dess slöjmoln med blicken.
Och saknaden växer.
Till en Stargazer lilja.
Jag blundar.
Även om sagan tystnat.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-03-24 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP