Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kommer mera. Har en i släkten någon Lisa, annars en vän, en bekant, där finns möjligen en, likt i tennis, egen för spelare 'fördel'. Det kan ha en avgörande betydelse precis var i en mening ett ord tar plats.


I stundens Lisa (3)





Jag blir så lycklig när solen skiner,
ute till havs där görs delfiner,
i ens sinnen där leka kan,
såväl en kvinna som var man,
vi kan göra de mest olika miner.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2021-03-25 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP