Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan


Grått

Brungråa ängar
innan lövträden knoppas
blåklocka på äng




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-03-25 13:05



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Din fina haiku skapar
naturbilder hos läsaren.
2021-03-26

  Elaine.S VIP
Så naturligt presenterat i din fina haiku just den där gråbruna färgen innan det gröna slår igenom. Underbart med den lilla blåklockan som inte syns på långt håll men om man går nära så ser man storheten i det lilla. Nu spratt det till av längtan inom mig, våren börjar ta plats.
2021-03-26

    Lena Staaf VIP
Man förundras över förvandlingen.
2021-03-25

  Lottie Ålhed VIP
Fin och färgrik haiku.
2021-03-25

  Sparvögat VIP
Hoppfulla ord...
2021-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP