Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Tranströmer kunde hjälpa mig nu

I begynnelsen tänktes:
tänka i känslor är att känna i tankar

Du var själen
Du var balsamet
och du var stålborsten

inuti mig
Bakom bröstkorgen
överlevde jag

Ovetandes
Undermedveten
Blev du
själen
likgiltig

Så jag gick

förbi Jesus och taggtråden





Prosa av JARNSAXA VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-25 18:42



Bookmark and Share


  ULJO
Tranströmer ett poetiskt snille.
2021-03-26
  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP