Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosen är röd.

rosen är röd.
kärleken inte död.
jag på dig ser.
. nu finns inget mer.
hoppet i mitt hjärta bor.
evighetens känns borta jag tror.
du finns i min kropp.
mina tankar går opp.
mina tankar går och går.
jag ingen ting förstår.
mina känslor i mig brinner..
en dag jag inre ro finner.
du är långt borta..
livets dar är korta.
.jag sitter och tittar rakt ut.
i bland känns som alt slut.
känds som jag nåt min gräns.
nu vet jag hur det känns.
av birgitta mina tankar nu.tack älskar er alla mina kära .
kram




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-03-26 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP