Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina nya ögon

jag kommer att se dig bättre .
nu när jag får operera mina. ögon.
då går jag inte längre i dimman,
då går jag i verklighet
då ser jag det som är livet ,
jag ser alla jag möter bättre.
jag ser att ljuset inte stör mig.
när jag går ute,. jag ser nästan inget ,
när ljuset kommer in i mina ögon
mina ögon kanske öppnar sig
hur jag mår efter det.
som finns omkring mig.
det jag inte ser..
jag kanske ser bättre .
mina tankar öppnar sig mer.
en dag är bara livet slut..
bara vara glad den tid.
jag får leva på denna jord.
tack gode gud för minna dagar .
av birgitta skrev nu.'tack gode gud för mina dagar . älskar er alla mina kära-
kram




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-03-26 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP