Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vurmar

Velande som ekoxbaggar.
Vindens silver löv.
Viskning utan andedräkt.
Vem ska vinna i guldregnet?
Våreld glittrar i sin glans.
Våra kyssar av passionerad längtan.
Verkligheten väntar medan nuet älskar.
Vid din skönhet, jag åtrår.
Vänder diktbokens fjärilsvingar.
Vänner av systerlig vänlighet.
Vallmon växer ur dina händer.
Virkar drömmar med garn av spunnet socker.
Vördnadsfullt jag somnar.
Violer vilar intill varandra.
Välkommen du av midnattsljus.
Vi ses vid de klippor av svart marmor.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2021-03-26 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP