Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som och när

Som det var.
När det var som bäst.

Som den du var.
När du skimrade som mest.

Som de nätter som var.
När de glittrade som mest.

Som de ögonblick som var.
När vi värdesatte dem allra mest.

Som de vi är idag.
När vi som pärlugglor på rad brillierar.

Som det vackraste jag ser.
När dina ögon mot mig varmt ler.

Som himlen.
När den blå som havet.

Som om skönheten inom dig.
När en liten del kanske träffat just mig.

Som om kärleken hela tiden finns.
När helst jag behöver den.

Som de magiska stjärnor ur dina händer dalar ner.
När jag fångar upp dem och bevarar.

Som att skapa ett nytt jag, mitt sanna jag.
När mitt egentliga jag är jag.

Som att säga farväl till det dåliga.
När jag kan vara fri.

Som den knölsvan, så vackert sagolikt.
När får jag mina vingar. Så jag kan flyga.

Som ett kärlekspalats.
När får jag bli drottning?

Som mina monarkfjärilsvingar lyfter.
När vinden åt rätt riktning mig tar.

Som om du redan bett mig gå.
När jag behöver dig som mest.

Som saknadens tårar.
När avsked så tufft.

Som njutningens njutning.
När beröring så djup.

Som att inte kunna sluta.
När orden tagit slut.

Som att älska på stranden.
När överallt fastnar sanden.

Som att göra det ändå.
När ingen ser på.







Fri vers av Black raven VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-26 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP