Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstycken

Solöga

Disigt solögas bleka
under sluta ögonlock
Stråkars fågelkvitter

Hav

I trädets ständiga
oupphörliga röster
Det rymliga havets röst

Turturduva

I kapp med våren
kollrar skogsduvan
sin visa
Förväntansfullt
av visshet

Dröjesmål

Dröjande vindar
spar värmen ännu en tid
Sommarnöjet väntar

Fri sikt

Molnbildens grå sky
skymmer ingen sikt ikväll
Dina ögon glänser ändå

Trädsjäl

I kronjuvelen
sveper barrdoft
och livslust
I hjärterotens
nerver








Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-03-27 17:38



Bookmark and Share


  aol
Så fina haikus
2021-03-29

    Lena Staaf VIP
Fona små dikter, tycker mycket om dem!
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP