Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag visste.

jag visste jag viste .
det var inte han.-
ni försökte lura mig .
hela tiden det gick inte.
jag gick inte på det,
jag känner inte samma .
värme uppifrån kroppen.'
ända ner till fötterna .
jag kände inte samma glädje i mig
glädje i mig det var inte mannen .
som fans i mina tankar hela tiden,
sanningen är sanningen .
lögn är lögn.
ni kan aldrig .-
ni kan aldrig aldrig lura mig i gen.
jag vet var jag känner -
lögner är det värsta jag vet .
av birgitta. älskar er alla mina kära alla som acepterar mig för den jag er -
änglar jag älskar er




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-03-28 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP