Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är du-

vem är du min smärta..
jag finns i ditt hjärta .
varför törs du inte titta .
i minna ögon på poeter .
varför varför vännen är du räd.
du törs inte gå till din bädd.
du skall viska i mitt öra.
det ville höra -
du ville ha en kille.du menade en man
du den i dröm fan. jag var i ditt hjärta .
jag känner sorg och smärta.'
varför frågar du. du vågade och vågade .
inte på mig se varför du trodde jag skulle göra dig illa .
fast du mig gilla vem tror du att du är. fast du i mig var kär .
svar från mig till dig , jag var räd för kärleken känslor .'
nu går jag vidare av birgitta älskar er alla mina kära alla som gillar .
mig för den jag är änglar jag älskar er




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-03-28 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP