Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Nu har jag förpackat mitt manshat", för att travestera Ulf Lundell.


DER ANGRIFF

Angreppspunkter finns det alltid

om det är angripa man vill

Om det tillåts sluka all tid

är det då skönt att finnas till?

Den som söker angreppspunkter

finner alltid det man sökt

Oket måste kännas tungt där

Kanske är man rentav rökt...?

 

LARZ GUSTAFSSON 28/3 2021

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2021-03-28 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP