Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MOCKASINER

Jag hade mockasiner

Jag minns det ganska väl

Och mina två kusiner

de roade min själ

Vi levde ganska skyddat

Vårt liv var tryggt och lugnt

Det skulle komma tider

när allting kändes tungt

 

Men där och då

så var livet ljust och enkelt

Där och då

var det mesta lätt och glatt

Där och då

Tintin kom till Solens tempel

Och jag satt ner

och ritade en katt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  29/3 2021

 

Musik: Larz Gustafsson

 

https://youtu.be/yevVCNv9Ky8

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2021-03-29 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP