Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åkerblomman

Ruvande purpur.
En pöl, en sorg, en längtan.
Likgiltighetens dvala.
Den skimrande tvåsamheten.
Glittrande äventyr.
Drömmar av mortlad rosa marmor.
Huden under min snö.
Köldskadade penséer.
Vilande, sökande, villrådigt.
Utan att skymningen störs.
Förevigt nu.
Vinden och dess älskade åkerblomma.
Tärning av ametister.
Endast med två prickar på alla dess sidor.
Vad det betyder?
Jag gillar jämna nummer.
Noshörningen återvänder.
Kungsörnen likaså.
När dokusåpan är över.
Verkligheten fladdrar förbi.
Som ett ögonblick.
Av treklöver.
Viskar.
Mitt namn.
Men inte förrän desserten avnjutits.
Du ljuvliga.
Ebenholts.
Resten av regnet avundsjukt tittar på.
Jag vet.
Du vet.
Det är vi.
Fastän vildrosorna ännu inte slagit ut i full blom.
Nästan naken.
Kyssen som förvandlas.
Till en smekning.
Av natten.
Som bara vill ha mer.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-29 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP