Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon vågar


Hanna

Alla hajar till
någon säger sanningen
vana med mask på
ändå gillas omaskat
skönt att någon vågar




Bunden vers (Tanka) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-29 18:18



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

Koncist och tydligt. Bra!

Kan också bli trött på allt det personligt korrekta ibland, på all likformighet, den svenska ängsligheten och lagomheten.
2021-04-09

    Lena Staaf VIP
Mask har man för att skydda andra. Och då är väl det modigaste att just bära mask.
2021-03-30

  Niliboy
Så är det nog, men många skyr den.
Läs gärna min senaste! Tack!
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP