Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turkos flirt

Resten av smörblommans dagg.
Något fundersam, men inte bitter.
En lätt doft av vit persika.
Nyponrosor av akvamarin.
Utan att vara divig.
Jag bjuder upp.
För att inte vara oartig.
Du tackar ja.
Svart. Allt i svart.
Från topp till tå.
Yes.
Det som förför.
Det som lockar.
Hud mot hud.
Sanning vaskar bort lögnen.
Kvar blir det äkta.
Guldet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-29 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP