Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödens svarta vingslag

du hämta vår vän. signe i söndags.
varför gjorde du det.hon var alltid glad o pigg.
varför tog du henne. i från oss.
hon var dålig i 4 dar,varför tog du vår vän.
jag har känt henne sen jag var liten,
riktig arg varför tog du henne
.hon var alltid så glad. döden du ren plåga.
jag tycker inte om dig.
men i bland kanske det är skönt.
om man bara lider har ont.men döden .
du är för mig en plåga .
döden du har tagit 4 stycken personer jag känt.
2 stycken i december,2 stycken i mars ..
varför livet är bland en plåga -
efter mörkret kommer ljuset i gen.
tänker på alla kära , tur att i mitt hjärta finns kärleken kvar -
till alla jag älskar men just känns sorgen alltför tung
just nu måste gå med mörka solglass ögon .
eftersom jag opererade mitt öga i går
ja just i dag känns alt svart,
jag väntar att ljuset skall koma tillbaka till mej snartav birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-30 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP