Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet



Till och med vinden
verkar stanna upp en stund.
Lärkorna är här.




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-30 20:37



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Den härligaste tiden:-)
2021-04-03

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker om din haiku.

2021-04-02

  Öknens Ros VIP
Hör lärkorna drilla högt i skyn!
2021-03-31

  AKT VIP
Ljuvligt!!!!
2021-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP