Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Däckbyte


Brytningstid

Vintern är över
Inga bakslag vill vi ha
Sommardäck ska på




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-31 11:16



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, april/maj kanske! Men det är en härlig tid!
2021-03-31

    Lena Staaf VIP
Ja det där var en redig uppmaning till vädrets makter!
2021-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP