Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorgen är tung att bära . . , kärleken ger styrka tack att den finns


du tittar ut.

jag tittar och tittar ut
jag ser ingenting
i nom mej
jag ser ingen ting i denna värld.
mina drömmar är långt borta.
.vad händer i morgon,
vad händer nästa dag -.
jag ser och ser dig inte..
snart kanske jag ser dig .
var är du minvän
är du i himmelen eller .,
var är du nu.
jag saknar dig det känns .
i mitt hjärta ja tomheten brinner i mitt hjärta.
ja finner inte livet. ena minuten lever man .'
i nästa är vi blott ett minne, varför är livet spå hårt
. förtvivlan i hjärtat , sorgen i hjärtat .
jag förstår inget ,tack för min ögonoperation,
det är jobbigt att gå med solglas ögon jämt .
får stå ut till mitt nästa öga skal öga skal opereras ..'
änglar hjälp mig med mitt tålamod och all död ,
nu ärv 5 stycken jag känner sen ny år
det känns som jag faller ner i en mörk grop.
det är bara att kravla sig upp till livet
ta nya tag så ser mitt liv ut just nu. skrev i dag
av birgitta kram




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2021-03-31 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP