Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: TONY ERIKSSON


VÅRLJUS

Vagga mig in i vårljus

Hoppet ska spira här

Herren står vakt vid vårt hus

skyddar oss, ser oss, bär

Nu stundar andra tider

Frälsningens kraft är störst

Upprättar den som lider

släcker en torr hals törst

 

Vagga mig in i vårljus

Du, som ju Själv är ljus

Du, som ser alla tårar

som ger oss lovsångsbrus

Framtiden tillhör oss som

vänt oss till himlens Gud

Oss tillhör blomsterprakten

och fågelsångens ljud

 

LARZ GUSTAFSSON 31/3 2021

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2021-03-31 19:30



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fint
2021-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP