Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påskäring 4 år

i går kom min dotter nancy.
min dotter , dotter . dotter
isadora till mej hon är 4 år,
hon var en påskäring..
hon gav mig lila tulipaner -.

hon tittade och tittade.
sen fick jag tulipaner av min dotter -
tack gode gud för mina kära.
isadora är jätte söt , hon är rödhårig '
i går var emma här hon hade bakat .
muffins som såg ut som kycklingar .
kevin alexandra var här.
längtar efter angelicas flckor -
3 stycken flickor som ser ut som prinsesor
sen hennes två pojkar . sen dom bar barn som inte var här
tack gode gud för mina kära -
ja just alla mina kära .
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-04-02 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP