Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan slut


Strävan

Vi strävar efter något
något som vi inte kan få
vi tror att det kan vara nåt gott
men som vi nog aldrig kommer nå

Ack så gagnlös är denna strävan
det är som en ändlös tävlan
som en gäckande längtan
blir det aldrig slut på denna trängtan






Bunden vers (Rim) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-02 15:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo men det går att få gott ut av en strävan; tänk dig naturen t.ex faunan om våren o sommaren med allt av sköna blomster sin programmerade strävan mot ljuset... tänk så gott.
Gränslöst gott kan bli.
Fin Påsk
2021-04-03

  Gunnel Eriksson VIP
Ibland kan rim kännas alltför
sökta, flyter inte in i texten.
Du har lyckats väl med att
få in rimmen snyggt. Bra!

2021-04-02

  Sparvögat VIP
En strävan efter något som skänker mening till ens liv inte bara meningslösa tidsfördriv...
2021-04-02

    Lena Staaf VIP
Jag tror det är bra att vi alltid försöker sträva efter något bättre, huvudsaken att det inte gör oss modlösa och ledsna så att vi glömmer att uppskatta det goda vi ändå har.
2021-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP