Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Östlik


Folkhälsomyndigheten(FHM)

DDR och kommunismen
Folkhälsomyndigheten
Liknar höstkylan




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-04 16:14



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Just Tegnell är inte så rolig att lyssna på. Han är ingen retoriker. Men de andra är lite bättre. Håller med om att en lite mänskilgare framtoning vore önskvärd. Myndigheter ska vara korrekta men inte känslolösa.
2021-04-05

  Dennis Brinkeback VIP
Det är något med namnet Folkhälsomyndigheten och rabblande av statistik och siffror dagligen. Inga känslor. Sett på CNN att I USA har t.o.m myndighetspersoner känslor. Vår kylighet är öststatsmässig.
2021-04-04

    Lena Staaf VIP
Tyckert inte FHM är det minsta lik öststatskommunismen. Jämför man våra restriktioner här med övriga europriska länder så bygger våra i väldigt stor utsträckning på frivillighet och eget ansvar.
2021-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP