Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Folkets man


Åkesson

S hatar Åkesson
men folket älskar honom
vårkänslor spirar




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-05 08:23



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Jag är en del av "folket", bor till och med i Sölvesborgs kommun, men jag älskar sannerligen inte Åkesson! Gör du? Tanken framgår inte klart.

monica
2021-04-08

  Staffan Nilsson

Om kärlek räknas i procent ...
Hur mycket älskar KD Åkesson?

2021-04-05

  Den filosofiske poeten VIP
En stavelse för mycket i första versen, men det är inte diktformen som ska förmedlas. Det ska innehållet :-)
2021-04-05

    lydriket
Malmö är nutidens socialdemokrati i realtid.

Allt fler svenskar, som inte nöjer sig med regimmedias aktivistiska och systematiska mörkläggning av djupt samhällsdestabiliserande politiska problem, begriper det.

Sällan bor Godhetsmänniskor i Godhetsområden. Det säger rätt mycket om de förra, som är helt hjärntvättade till sin låga-förväntningarnas-pk-rasism.

Tack för din haiku, Dennis.
2021-04-05

  Dennis Brinkeback VIP
En tredjedel dvs 36 % har förtroende eller mycket stort förtroende för Åkesson enligt AB.
Löfven ligger efter.
Själv är jag kd.
2021-04-05

    Lena Staaf VIP
Nassar fanns i de flesta partier men mest hos högern under andra världskriget. Rasbiologin var allmänt accepterad. Jag tycker inte s är undfallande mot kommunismen. Tvärtom bekämpade s kommunisterna frenetiskt och släppte aldrig in dem i något samarbete.
2021-04-05

  Dennis Brinkeback VIP
Det är S som sysslat med rasbiologi
Och samarbetat med Nazister i andra världskriget och har en överslätande attityd till kommunismen.

2021-04-05

    Lena Staaf VIP
Det är ca 80 procent som inte älskar honom. Som tur är.
2021-04-05

  Jeflea Norma, Diana. VIP
vit överlägsenhet.
Samarbete med rasism är detsamma som samarbete med nazism.
han vill bara göra sig ett namn, en annan som har dragit nytta av en universitetsutbildning och fortfarande slår detta land!
2021-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP