Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄVEN OM GIBRALTAR VITTRAR NER

Även om Gibraltar vittrar ner

och en grushög sen är allt man ser

kommer våran Klippa att stå kvar

Det är vissheten den kristne har

 

Jord och himmel skall en gång förgås

Alla stolta torn ska sönderslås

men vår Klippa Kristus står där fast

Han, som burit all vår synd och last

 

Om Mount Everest mals ned till sand

och om alla skogar sätts i brand

Urtidsklippan står som en garant

för att varje Skriftens Ord är sant

 

LARZ GUSTAFSSON 5/4 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 458 gånger
Publicerad 2021-04-05 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP