Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
undvik skvaller


Förtroenden

Att kunna behålla ett förtr0ende
är få förunnat
anförtro dig åt en
och inte åt två
ty vad två veta
veta hela välden




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-04-05 18:01



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Ja, en aforism!
2021-04-18

  Monica Lindgren


Ja, en aforism!
2021-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP